Reactie plaatsen

Reacties

WG
19 dagen geleden

Ik volgende 6 sessies bij Sabrina in kader van een Employee Assistance Program.

Sabrina neemt echt haar tijd om te luisteren en helpt je om zelf op zoek te gaan naar oplossingen. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en je wordt als het waar uitgenodigd om vrijuit te praten. Je hebt ook de mogelijkheid om zaken te bespreken buiten de werksfeer. Na afloop van de sessies voel ik mij meer gewapend om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Bedankt Sabrina!

Kathleen Broekx
3 maanden geleden

Ik volgde 7 sessies loopbaanbegeleiding bij Sabrina. Het was fijn om een onafhankelijk luisterend oor te hebben en na te denken welke professionele activiteiten passend en praktisch haalbaar zijn voor mij. Ze kan goed luisteren, je een spiegel voorhouden en de juiste vragen stellen. Dankjewel en veel succes met alle plannen verder, Sabrina!

K.P
5 maanden geleden

Sabrina is een topper! Ze heeft de gave om je meteen comfortabel en veilig te laten voelen. Bij loopbaanbegeleiding kijkt ze naar jou als persoon en ligt de focus niet enkel op het werk. Deze aanpak is waardevoller want is het uiteindelijk 'de persoon' die de job uitvoert. Je krijgt dus niet alleen inzichten op werkvlak maar ook op persoonlijk vlak. Ik kan haar alleen maar aanraden!

S.B
6 maanden geleden

Ik kan het iedereen aanraden. Het was een verademing en verrijking om bij Sabrina te mogen komen. Om eerlijk te zijn weet ik zelfs niet als ik ooit nog zonder haar kan. Go for it! Zou ik zeggen.

Evelien V. OCMW Begijnendijk
een jaar geleden

Wij hebben een opleiding gevolg ivm het opmaken en aangaan van functionering - en evaluatiegesprekken. De opleiding stond ingepland op een vrijdag wat maakt dat we niet allemaal even enthousiast waren maar Sabrina heeft dit ruimschoots goed gemaakt. Het was een interactieve & enorm leerrijke opleiding. Sabrina beschikt over de nodige kennis en vaardigheden en kan dit op een toegankelijke en laagdrempelige manier overbrengen. Kortom, ze beschikt over de nodige expertise. Wij waren alvast heel tevreden!

kristel maes
een jaar geleden

Sabrina kon mij al snel op mijn gemak stellen, zodat ik me durfde openstellen. Er werd ook volledig op mijn noden ingegaan. Zo kwam ik er achter dat het voor mij makkelijker te praten was als we niet tegenover elkaar zaten maar als ik buiten in de natuur was. Sabrina stelde mij dan voor om samen op de teut te gaan en daar al wandelend mij de gerichte vragen te stellen, de antwoorden kwamen dan als vanzelf waardoor ik heel veel inzichten kreeg in wat er speelde en wie ik in werkelijk ben. Ik kan stellig zeggen dat Sabrina zich hierin dan ook onderscheid van haar collega's. Ik werd op maat geholpen zonder het gevoel te hebben gecoacht te worden.
Bedankt hiervoor Sabrina, het heeft me zeer veel gebracht

A.J.
een jaar geleden

De samenwerking met Sabrina verloopt vlot en aangenaam.
Ze heeft voor ons bestuur een opleiding op maat voorzien voor onze leidinggevenden.
Na de opleiding voelden de leidinggeven zich voldoende geoefend en geïnspireerd om aan de slag te gaan met wat ze geleerd hebben.

K..
een jaar geleden

Aarzelend hieraan begonnen en tevreden gestopt. Met een aantal rake vragen, heeft Sabrina me bewust gemaakt van bepaalde inzichten. Heel gemoedelijke en veilige sfeer tijdens de gesprekken.

Schrijf je liever geen reactie, dan mag je je ook uitdrukken in sterren. 

Rating: 5 sterren
5 stemmen